Au inceput înscrierile la Conferința „Managementul riscului clinic – componentă esențială a siguranței pacientului în unitățile sanitare”

Fundaţia Amfiteatru organizează și are onoarea să vă invite la Conferința „Managementul riscului clinic -componentă esențială a siguranței pacientului în unitățile sanitare”, care va avea loc in perioada 7-9 aprilie 2017 la Hotel Golden Tulip Times, bld. Decebal nr.19, sector 3, București. 

Partener instituțional: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Fundația Amfiteatru organizează  conferinta cu tema „Managementul riscului clinic-componentă esențială a siguranței pacientului în unitățile sanitare” cu scopul de a conștientiza profesioniștii din sistemul de sănătate despre importanța managementului riscurilor în asigurarea siguranței pacientului. Conferința se adresează atât responsabililor cu managementul calității din spitale (RMC), șefilor de secții,  managerilor de spital, directorilor medicali, evaluatorilor de servicii de sănătate cât și beneficiarilor serviciilor medicale, prin intermediul reprezentanților asociațiilor de pacienți.

La conferința sunt invitați și responsabilii cu sterilizarea de la nivelul unităților sanitare, în perioada conferinței fiind organizate ateliere de lucru cu participarea specialiștilor.


Temele principale:

-Managementul riscului clinic 
-Auditul clinic și monitorizarea pre și post acreditare a unităților sanitare
-Siguranța și securitatea sterilizării
-Al doilea ciclu de acreditare a spitalelor – noutățile ediției a doua a standardelor și ale procedurii  de evaluare și acreditare


Programul conferintei:

Vineri,7 aprilie, ora 18.00: deschiderea oficială a conferinței – prezentarea motivației


Sâmbătă, 8 aprilie, orele 9.30-13.30: sesiune de prezentări și dezbateri
– Managementul riscului clinic – Dr. Vasile Cepoi
– Auditul clinic și monitorizarea pre și post acreditare a unităților sanitare – Dr. Sorin Ungureanu, Ec. Andrei David
– Siguranța și securitatea sterilizării – Bioinginer Dragoș Vicoveanu
– Al doilea ciclu de acreditare a spitalelor – noutățile ediției a doua a standardelor și ale procedurii de evaluare și acreditare – Dr. Marius Filip, Dr. Nicoleta Manu, Dr. Adina  Geană, Ec. Andrei David

 

Sâmbătă, 8 aprilie, orele 14.00-18.00: ateliere de lucru

– Managementul riscului in sterilizare – Bioinginer Dragoș Vicoveanu
– Managementul riscului clinic și auditul clinic – Dr. Vasile Cepoi și Dr. Sorin Ungureanu
– Monitorizarea unităților sanitare pre și post acreditare – Ec. Andrei David și Dr. Horia Suciu
– Modalități de validare ale indicatorilor din a doua ediție a standardelor de acreditare a  spitalelor

Duminică, 9 aprilie

– orele 9.30-10.30: Sesiune de prezentări pentru evaluatorii de servicii de sănătate – orele 10.30-11.30: Așteptările asociațiilor de pacienți
– orele 11.30-12.00: Concluzii și închiderea conferinței

Conferința este creditată de către ANMCS cu 10 PFC pentru evaluatorii de servicii de sănătate.

Evaluatorii de servicii de sănătate pot participa cu lucrări la conferință, autorul fiecărei lucrări fiind punctat în plus cu 10 PFC; cei interesați sunt rugați să trimită rezumatul lucrărilor până cel mai târziu 24.03.2017, ora 12.00, pe adresa de e-mail lia.ciobica@fundatia-amfiteatru.ro

Conferința este creditată de către Colegiul Medicilor din România cu 15 credite EMC, valabile pentru medicii membri CMR, cf. deciziei 1861/9.03.2017.

Anexate invitaţiei, vă propunem oferta de servicii la  eveniment şi formularul de înscriere.

Vă rugăm să vă anunțați intenția de participare  prin completarea si transmiterea formularului de înscriere pe adresa de e-mail: lia.ciobica@fundatia-amfiteatru.ro sau prin fax la nr. 021.312.51.03, până la data de 25 martie 2017.

 

-descarcă Formularul de Înscriere

-descarcă Oferta de Servicii

Close Menu