Conferința „Învățarea din erori – identificarea, analiza și raportarea fără caracter acuzator a evenimentelor adverse asociate asistenței medicale”

Conferința „Învățarea din erori – identificarea, analiza și raportarea fără caracter acuzator a evenimentelor adverse asociate asistenței medicale”

afis conf. Invatarea din erori iunie 2017Când: 15 IUNIE 2017, București
Unde: Hotel Golden Tulip Times, bd. Decebal nr. 19, sector 3
Partener instituțional: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

În cadrul programului „Managementul calității în sănătate” aducem pe agenda profesional-știintifică o abordare nouă, în consens cu noile tendințe ale practicii și teoriei medicale în domeniu.

Conferința creează cadrul unor dezbateri deschise pe tema evenimentelor adverse, ca surse principale de prejudicii aduse sănătații pacienților. Recunoscând și discutând deschis despre existența erorilor care pot duce la apariția evenimentelor adverse, susținem eforturile pe care sistemul de sănătate le face prin dezvoltarea unui cadru național de politici în vederea îmbunătățirii siguranței pacienților.

Conferința se adresează profesioniștilor din sistemul medical românesc – manageri de spitale, directori medicali, medici de toate specialităţile, asistenți medicali, responsabili cu managementul calității din unitățile sanitare, evaluatori de servicii de sănătate.

Vă propunem o conferință interactivă și pentru realizarea acestui deziderat Vă invităm să vă înscrieți cu lucrări în agenda conferinței, ale cărei teme principale sunt:

1. Riscul apariției evenimentelor adverse asociate asistenței medicale
2. Identificarea și raportarea evenimentelor adverse asociate asistenței medicale
3. Învățarea din erori – studii de caz

Conferința se va desfașura în Sala de conferințe Panorama, etaj 9, în intervalul orar 9.30-19.00, cu pauze de cafea și pauză de prînz.
Agenda se va completa în funcție de lucrările primite: vă rugăm să optați pentru una dintre cele trei teme în cadrul căreia alegeți să înscrieți lucrarea și să ne transmiteți titlul și rezumatul până cel mai târziu 8.06.2017, pe adresa de e-mail: lia.ciobica@fundatia-amfiteatru.ro.

Participarea evaluatorilor de servicii de sănătate este creditată de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate cu 15 PFC, iar participarea cu lucrări în cadrul conferinţei este creditată suplimentar cu 10 PFC

Colegiul Medicilor din Romania a creditat manifestarea cu 5 EMC, valabile pentru medicii membri CMR.

Anexate invitaţiei, vă propunem oferta de servicii la eveniment şi formularul de înscriere.

Vă rugăm să vă anunțați intenția de participare prin completarea si transmiterea formularului de înscriere pe adresa de e-mail:lia.ciobica@fundatia-amfiteatru.ro sau prin fax, la nr. 021.312.51.03, până la data de 8.06.2017.

DESCARCĂ OFERTA DE SERVICII

DESCARCĂ FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

 

Close Menu