Conferinţa „Managementul clinic-soluţia eficientizării asistenţei medicale” 23 noiembrie 2017, Bucureşti

Conferinţa „Managementul clinic-soluţia eficientizării asistenţei medicale” 23 noiembrie 2017, Bucureşti, Hotel Golden Tulip Times, bld. Decebal nr. 19, sector 3

Partener instituțional: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Scopul conferinţei este acela de a aduce în dezbatere un subiect de actualitate majoră pentru profesioniștii din sistemul de sănătate: importanța managementului clinic în contextul schimbărilor organizaţionale.

Conferința se adresează tuturor profesioniștilor din sistemul medical românesc – manageri de spitale, directori medicali, medici de toate specialităţile, asistenți medicali, membri ai structurilor de management al calității, evaluatori de servicii de sănătate.

Conferința se va desfășura în sala de conferințe Panorama, etaj 9, în intervalul orar 9.30-18.00, cu pauze de cafea și pauză de prînz.

Temele principale:
– Managementul schimbării organizaţionale şi relaţiile de muncă din mediul spitalicesc
– Impactul modalităţilor de finanţare a serviciilor asupra activităţii clinice

* Participarea evaluatorilor  de servicii de sănătate va fi creditată de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate.

Vă propunem oferta de servicii la eveniment şi formularul de înscriere.

Vă rugăm să vă anunțați intenția de participare prin completarea si transmiterea formularului de înscriere pe adresa de e-mail: lia.ciobica@fundatia-amfiteatru.ro sau prin fax la nr. 021.312.51.03, până la data de 16 noiembrie 2017.

Secretar al conferinţei şi persoană de contact: Lia Ciobîcă
Telefon: 021.312.58.40
Fax: 021.312.51.03
Telefon mobil: 0726/372944
e-mail: lia.ciobica@fundatia-amfiteatru.ro sau office@fundatia-amfiteatru.ro

-descarcă Oferta de servicii

-descarcă Formularul de înscriere

Close Menu