Conferința “MANAGEMENTUL RISCULUI CLINIC” – Constanța, 5 septembrie 2019

Conferința “MANAGEMENTUL RISCULUI CLINIC” – Constanța, 5 septembrie 2019

În data de 5 septembrie 2019 vom continua seria Conferințelor cu tema “Managementul riscului clinic”, începută cu real succes în București, Iași și Târgu-Mureș, cu evenimentul organizat în Constanța, în parteneriat instituțional cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și având ca partener de program Asociația pentru Managementul Calității în Sănătate.

Evenimentul se va desfășura în sala de conferințe din cadrul Hotelului Bulevard, str. Bulevardul Mamaia nr. 294, Constanța, în intervalul orar 08.30 – 17.30.

Lucrările se vor desfășura interactiv, sub formă de ateliere pe care le vor parcurge toți participanții;

Atelier 1: MANAGEMENTUL RISCURILOR CLINICE– Identificarea, evaluarea și prioritizarea riscurilor clinice– Elaborarea registrului riscurilor clinice

Atelier 2: MANAGEMENTUL EVENIMENTELOR ADVERSE– Evaluarea retrospectivă a infecțiilor asociate asistenței medicale– Identificarea și raportarea fără caracter acuzator a evenimentelor adverse asociate asistenței medicale

Prin organizarea atelierelor de lucru este facilitat procesul de înțelegere a metodelor de identificare a riscurilor asociate actului medical.

Pentru informații suplimentare privind organizarea și înscrierea la conferință vă rugăm să vă adresați prin email sau telefonic reprezentanților Fundației Amfiteatru:

Mihai Grigore
Telefon mobil: 0799.958.348
Email: mihai.grigore@fundatia-amfiteatru.ro

Lia Ciobîcă
Telefon mobil: 0726.372.944
Email: lia.ciobica@fundatia-amfiteatru.ro

Close Menu