Conferința “MANAGEMENTUL RISCULUI CLINIC” – Târgu Mureș, 27 iunie 2019

Conferința “MANAGEMENTUL RISCULUI CLINIC” – Târgu Mureș, 27 iunie 2019

În data de 27 iunie 2019 vom continua seria Conferințelor cu tema “Managementul riscului clinic”, începută cu real succes în București și Iași, cu evenimentul organizat în Târgu Mureș, în parteneriat instituțional cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și având ca partener de program Asociația pentru managementul calității în sănătate.

Evenimentul se va desfășura în sala de conferințe din cadrul Hotelului Imperial Inn, str. Gheorghe Doja nr. 231, Târgu Mureș, în intervalul orar 09.30 – 17.30.

Lucrările se vor desfășura interactiv, sub formă de ateliere pe care le vor
parcurge toți participanții;

Atelier 1: MANAGEMENTUL RICURILOR CLINICE– Identificarea, evaluarea și prioritizarea riscurilor clinice– Elaborarea registrului riscurilor clinice

Atelier 2: MANAGEMENTUL EVENIMENTELOR ADVERSE– Evaluarea retrospectivă a infecțiilor asociate asistenței medicale– Identificarea și raportarea fără caracter acuzator a evenimentelor adverse asociate asistenței medicale

Prin organizarea atelierelor de lucru este facilitat procesul de înțelegere a metodelor de identificare a riscurilor asociate actului medical.

Close Menu