Conferinţa Naţională „Eficacitatea și eficiența instruirii personalului din unitățile medicale cu privire la supravegherea, prevenirea și limitarea Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale”

Data: 29 martie 2018

Locul: Hotel Golden Tulip Times, bulevardul Decebal nr. 19, sector 3

Partener instituțional: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Continuăm seria conferințelor dedicate supravegherii, prevenirii și limitarii infecțiilor asociate asistenței medicale și vă invităm să vorbim despre eficacitatece trebuie să facem și eficiențăcum trebuie să facem pentru a diminua apariția și consecințele infecțiilor asociate asistenței medicale.

Ne adresăm tuturor profesioniștilor din sistemul medical românesc – manageri de spitale, directori medicali, medici de toate specialităţile, asistenți medicali, membrii SPIAAM și ai structurilor de management al calității din clinici şi spitale, evaluatorilor de servicii de sănătate.

Conferința se va desfașura în Sala de conferințe Panorama, etaj 9, în intervalul orar 9.30-17.30, cu pauze de cafea și pauză de prânz.

Temele principale:
– eficacitatea și eficiența metodelor și mijloacelor de prevenire, limitare, supraveghere și combatere a IAAM
– eficacitatea și eficiența instruirii personalului din unitățile medicale cu privire la IAAM/metode și mijloace de instruire
– rolul managementului riscului clinic în prevenirea și diminuarea apariției IAAM/strategii

* Manifestarea va fi creditată de către Colegiul Medicilor din România cu credite EMC, valabile pentru medicii membri CMR.
* Participarea evaluatorilor de servicii de sănătate va fi creditată cu PFC de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate.

Vă rugăm să vă anunțați intenția de participare prin completarea și transmiterea formularului de înscriere pe adresa de e-mail: lia.ciobica@fundatia-amfiteatru.ro sau prin fax, la nr. 021.312.51.03, până la data de 22 martie 2018.

 

descarcă OFERTA DE SERVICII

-descarcă FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

 

 

 

Close Menu