Conferinţa Naţională „Mijloace moderne de prevenire şi combatere a infecţiilor asociate asistenţei medicale”

Data: 22 februarie 2018

Locul: Hotel Golden Tulip Times, bulevardul Decebal nr. 19, sector 3, Bucureşti

Partener instituțional: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

In continuarea demersului Fundației Amfiteatru, concretizat prin organizarea unei serii de evenimente pe tema infecţiilor asociate asistenţei medicale, va invităm să dezbatem cele mai noi metode de prevenire şi combatere a infecţiilor asociate asistenţei medicale şi să putem in în acord opiniile experților și punctul de vedere al practicienilor pe acest subiect de importanță majoră.

Conferința se adresează tuturor profesioniștilor din sistemul medical românesc – manageri de spitale, directori medicali, medici de toate specialităţile,cu precadere specialisti epidemiologi, infecționiști, microbiologi , ATI, asistenți medicali, membrii SPCIN și ai structurilor de management al calității din clinici şi spitale , evaluatori de servicii de sănătate, cât şi reprezentantilor firmelor care propun solutii tehnice pentru un mediu de îngrijire sigur.

Conferința se va desfașura în Sala de conferințe Panorama, etaj 9, în intervalul orar 9.30-17.30, cu pauze de cafea și pauză de prînz.

Temele principale:

– Metode de supraveghere, prevenție și limitare IAAM și a bolilor transmisibile
– Soluţii tehnice si practice pentru un mediu de îngrijire sigur
– Metode de dezinfecţie a aerului
– Metode de dezinfectie a florei microbiene
– Metode moderne de control si monitorizare a calităţii curăţeniei şi dezinfecţiei

* Manifestarea va fi creditată de către Colegiul Medicilor din România cu credite EMC, valabile pentru medicii membri CMR.
* Participarea evaluatorilor  de servicii de sănătate va fi creditată cu PFC de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate .

Anexate invitaţiei, vă propunem formularul de înscriere și oferta de servicii la eveniment.

Vă rugăm să vă anunțați intenția de participare prin completarea si transmiterea formularului de înscriere pe adresa de e-mail: lia.ciobica@fundatia-amfiteatru.ro sau prin fax, la nr. 021.312.51.03, până la data de 16 februarie 2018.

-descarcă OFERTA DE SERVICII

-descarcă FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Close Menu