afis v1"Vă invităm să participaţi la conferinţa cu tema "Mijloace moderne de prevenire şi combatere a infecţiilor asociate asistenţei medicale", conferinţă organizată de Fundaţia Amfiteatru în parteneriat instituţional cu Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate, în perioada 15-17 septembrie 2017 la Iaşi.

Conferinţa se va desfaşura astfel:

Vineri 15.09 - ora 18.00 deschiderea Conferintei - Hotel Ramada
Sambătă 16.09 - 6 ateliere de lucru - Universitatea De Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa”, Iași
Duminică 17.09 - prezentarea și dezbaterea în plen a temelor elaborate în cadrul atelierelor de lucru - Hotel Ramada

Data limită a înscrierilor este 11 septembrie 2017.

Conferinţa „Managementul clinic-soluţia eficientizării asistenţei medicale” 23 noiembrie 2017, Bucureşti, Hotel Golden Tulip Times, bld. Decebal nr. 19, sector 3

Partener instituțional: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Scopul conferinţei este acela de a aduce în dezbatere un subiect de actualitate majoră pentru profesioniștii din sistemul de sănătate: importanța managementului clinic în contextul schimbărilor organizaţionale.

Conferința se adresează tuturor profesioniștilor din sistemul medical românesc – manageri de spitale, directori medicali, medici de toate specialităţile, asistenți medicali, membri ai structurilor de management al calității, evaluatori de servicii de sănătate.

Conferința se va desfășura în sala de conferințe Panorama, etaj 9, în intervalul orar 9.30-18.00, cu pauze de cafea și pauză de prînz.

26 octombrie 2017
Hotel Golden Tulip Times, bld. Decebal nr. 19, sector 3, București

Conferința face parte din programului profesional ştiinţific "Managementul calităţii în sănătate",

Partener instituțional: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Vă invităm să discutăm despre importanţa comunicării în sănătate; comunicarea este indisolubil legată de calitatea actului medical și de siguranța pacienților.
Comunicarea în sănătate îngloblează câteva aspecte esențiale în sistemul medical: comunicarea medic-pacient, comunicarea între profesioniști, comunicarea cu exteriorul și educația pentru sănătate.
Conferința creează cadrul unor dezbateri deschise pe tema comunicării profesionale, ca proces foarte important in actul medical.
Ne adresăm profesioniștilor din sistemul medical românesc – manageri de spitale, directori medicali, medici de toate specialităţile, asistenți medicali, membri ai structurilor de management al calității, evaluatorilor de servicii de sănătate.
Conferința se va desfașura în Sala de conferințe Panorama, etaj 9, în intervalul orar 9.30-18.00, cu pauze de cafea și pauză de prînz.

Conferinţa „Mijloace moderne de prevenire şi combatere a infecţiilor asociate asistenţei medicale” 15-17 septembrie 2017, IAȘI, Hotel Ramada, str. Grigore Ureche nr. 27

Partener instituțional: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Fundația Amfiteatru, în continuarea programului de evenimente pe tema infecţiilor asociate asistenţei medicale, va invită acum să cunoaştem şi să dezbatem cele mai noi metode de prevenire şi combatere a infecţiilor asociate asistenţei medicale şi să incercăm sa putem în acord opiniile experților și punctul de vedere al practicienilor pe acest subiect de importanță majoră.

Conferința se adresează profesioniștilor din sistemul medical românesc – manageri de spitale, directori medicali, medici de toate specialităţile,cu precadere specialisti epidemiologi, infecționiști, microbiologi, ATI, asistenți medicali, membrii SPCIN și ai structurilor de management al calității din clinici şi spitale, evaluatori de servicii de sănătate, cât şi reprezentantilor firmelor care propun solutii tehnice pentru un mediu de îngrijire sigur.