Astăzi încep lucrările Conferinţei de lansare a "Ghidului de management al infecţiilor asociate asistenţei medicale, ediţia a II-a", realizată de Fundaţia Amfiteatru în parteneriat instituţional cu Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate, cu sprijinul Merck Sharp & Dohme Romania S.R.L., B. Braun Medical S.R.L. şi Antibiotice S.A., eveniment ce se va desfăşura la Hotel Plaza din Târgu Mureş, în perioada 27-29 aprilie 2017.
Evenimentul face parte din Programul profesional-ştiinţific „Managementul calităţii în Sănătate” şi se desfăşoară sub egida Clusterului Medical Sănătate România.

-descarcă AGENDA EVENIMENTULUI

A doua conferinta "Managementul riscului clinic - componenta esentiala a sigurantei pacientului in unitatile sanitare" va avea loc pe 20.04.2017 in Bucuresti la hotel Golden Tulip Times (bd. Decebal nr. 19, sector 3).

Puteti accesa agenda si formularul de inscriere mai jos:

-descarcă AGENDA CONFERINȚEI
-descarcă FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

S-au incheiat inscrierile la Conferinta "Managementul riscului clinic - componenta esentiala a sigurantei pacientului in unitatile sanitare" din 7-9 aprilie.
Intrucat primim numeroase solicitari si dupa expirarea termenului de inscriere anuntat initial, am hotarat sa organizam o a doua editie, pe aceeasi tema, care se va desfasura in data de 20.04.2017 la hotel Golden Tulip Times (bd. Decebal nr. 19, sector 3 Bucuresti).
Vom reveni curand cu agenda actualizata. Mai jos gasiti formularul de inscriere.

-descarcă FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Fundaţia Amfiteatru organizează și are onoarea să vă invite la Conferința de lansare a Ghidului de management al Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale, 27 - 29 aprilie 2017, Târgu Mureș

Partener instituțional: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Necesitatea elaborării ediției actualizate a Ghidului a fost determinată de creșterea numărului de cazuri  de infecții (IAAM) , din  motive  multiple și mecanisme complexe și de faptul ca legislația a fost modificată iar standardele de acreditare au fost îmbunătațite începând cu anul 2016.

Având in vedere necesitatea utilizării ghidurilor și protocoalelor pentru supravegherea și controlul Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (IAAM), conferința  va reuni  specialiști epidemiologi, infecționiști, microbiologi, precum și clinicieni, membrii SSCIN și ai structurilor de management al calității din spitale, manageri.

Ghidul arată care sunt procesele care pot duce la apariția IAAM, care sunt dificultățile de a le controla și propune o serie de soluții care să sprijine profesioniștii din spital să controleze acest fenomen, cu efecte negative, posibil manifestat în cursul activităților de asistență medicală.