magazine-32

JURNALUL INTERNAȚIONAL

 

INTERNATIONAL JOURNAL FOR QUALITY IN HEALTH SYSTEM este o publicatie stiintifica trimestriala de tip open-acces realizata si editata de Fundatia Amfiteatru, in numele Clusterului Medical Sanatate Romania.

Publicatia isi stabileste drept principal obiectiv constientizarea si argumentarea importantei managementului calitatii totale in sistemul sanitar romanesc si international prin intermediul articolelor de specialitate. Pornind de la expertiza membrilor clusterului, revista acorda o atentie deosebita calitatii in sistemul medical Romanesc prin identificarea parghiilor de evolutie a conceptului si implementarea la toti membrii clusterului(cu posibiliatati de extindere).

Prin intermediul informatiilor diseminate in mediul profesional, publicatia va contribui la atingerea si mentinerea unui nivel competitiv de calitate si eficienta a serviciilor medicale, precum si satisfactia pacientului.

International Journal for Quality in Health System va cuprinde articole care :

• descriu punerea in aplicare a procedurilor si standardizare in cadrul unitatilor medicale departamente, precum si in activitatea de zi cu zi a fiecarui specialist
• abordeaza teme precum: chirurgia, medicina interna si toate specialitatile non-chirurgicale, administrare si management medical
• studii de caz, cercetari, review-uri stiintifice

Publicatia va deveni o platforma de cunostinte comune si experiente din punct de vedere al practicienilor si expertilor din domeniul managementului sanatatii.

 

Close Menu