magazine-32

Ghid de management al infecțiilor asociate asistenței medicale

 

coperta ghid v2 sm„GHIDUL DE MANAGEMENT AL INFECŢIILOR ASOCIATE ASISTENŢEI MEDICALE – EDIŢIA A II-A” a apărut cu scopul declarat de a fi un sprijin pentru profesioniştii din spitale în implementarea standardului de management al infecţiilor asociate asistenţei medicale din ediţia a II-a a standardelor de acreditare a spitalelor, elaborată de către Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS).

 

Abordarea noii ediţii a standardelor vizează siguranţa pacientului ca principal obiectiv al implementării managementului calităţii.
Ghidul este rezultatul colaborării între specialişti în epidemiologie, microbiologie, boli infecţioase şi igienă de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T.Popa” Iaşi, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon” Iaşi, Institutul Regional de Oncologie Iaşi, şi adoptat într-o conferinţă naţională de consens.

 

 

 

Ghidul va ofera:
-analiza amplă, exhaustivă, privind Strategia de diminuare a riscului de infecţii asociate asistenţei medicale în mediul spitalicesc;
-240 de pagini de informație ușor de citit, prezentată structurat, cu ajutorul tabelelor și elementelor de evidențiere;
-standarde în materie de prevenire și de monitorizare a riscului de infecții asociate asistenţei medicale.


Dacă doriţi să comandaţi „GHIDUL DE MANAGEMENT AL INFECŢIILOR ASOCIATE ASISTENŢEI MEDICALE – EDIŢIA A II-A”, aveți la dispoziție doua metode:

 

1. Descărcați și completaţi "Talonul de comandă" de mai jos pe care îl trimiteti la adresa de e-mail sau la numarul de fax specificate in talon:

-DESCARCĂ TALONUL DE COMANDĂ

 

sau

 

2. Completați formularul de mai jos în care veți încarca documentul care face dovada plății în format jpg sau pdf: