Rezumatul conferinței "Managementul calității în unitățile sanitare din ambulatoriu"

 

În cadrul programului profesional-ştiinţific "Managementul calităţii în sănătate", Fundaţia Amfiteatru, în parteneriat cu Asociația pentru Managementul Calității în Sănătateși Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T.Popa”, a organizat pe 22 iunie 2018, la Iași, conferința cu tema  “Managementul calității în unitățile sanitare din ambulatoriu”.

Partener instituțional: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate.

Evenimentul a fost  necesar avînd în vedere procesul demarat de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate privind acreditarea furnizorilor de servicii în ambulatoriu și provocarea pe care o constituie acest proces pentru  atât pentru furnizori cît și pentru relația acestora cu pacienții.Citește mai departe...

banner ghid

Duminică, 17 septembrie 2017, s-au încheiat lucrările conferinţei cu tema „Mijloace moderne de prevenire şi combatere a infecţiilor asociate asistenţei medicale”, conferinţă organizată de Fundaţia Amfiteatru cu sprijinul Biotrend Plus, în parteneriat instituţional cu Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate.

A fost o conferinţă interactivă, în care temele practice realizate de participanţi în cadrul celor 6 ateliere de lucru au generat dezbateri deschise şi au fost extrem de utile şi apreciate de toţi cei prezenţi la lucrări.

Mulţumim participanţilor, lectorilor şi partenerilor noştri instituţionali pentru implicarea totală în reuşita evenimentului; mulţumim conducerii Universităţii de Medicină şi Farmacie “ Grigore T. Popa ” Iaşi pentru bunăvoinţa de a ne pune la dispoziţie sălile de curs în care s-au desfăşurat atelierele de lucru prevăzute în agenda conferinţei !

* În scurt timp vom reveni cu sinteza conferinţei şi materialele prezentate pe parcursul celor trei zile de lucrări.