S-au încheiat lucrările conferinţei „Mijloace moderne de prevenire şi combatere a infecţiilor asociate asistenţei medicale”, 15-17 septembrie 2017, Iaşi

Duminică, 17 septembrie 2017, s-au încheiat lucrările conferinţei cu tema „Mijloace moderne de prevenire şi combatere a infecţiilor asociate asistenţei medicale”, conferinţă organizată de Fundaţia Amfiteatru cu sprijinul Biotrend Plus, în parteneriat instituţional cu Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate.

A fost o conferinţă interactivă, în care temele practice realizate de participanţi în cadrul celor 6 ateliere de lucru au generat dezbateri deschise şi au fost extrem de utile şi apreciate de toţi cei prezenţi la lucrări.

Mulţumim participanţilor, lectorilor şi partenerilor noştri instituţionali pentru implicarea totală în reuşita evenimentului; mulţumim conducerii Universităţii de Medicină şi Farmacie “ Grigore T. Popa ” Iaşi pentru bunăvoinţa de a ne pune la dispoziţie sălile de curs în care s-au desfăşurat atelierele de lucru prevăzute în agenda conferinţei !

* În scurt timp vom reveni cu sinteza conferinţei şi materialele prezentate pe parcursul celor trei zile de lucrări.